Kuvagalleria
Verna, mokkapannu, mutteripannu, espresso keitin, 3 kuppia
Shoppaile ToriDiilillä kuin verkkokaupassa
ToriDiili on Torin uusi maksu- ja kuljetuspalvelu. Toimituksen jälkeen sinulla on 24 tuntia aikaa tarkastaa tuote ennen kuin rahat siirretään myyjälle.
Tuotteen kuvaus
Kunto: Uusi
Verna, mokkapannu, mutteripannu, espresso keitin, 3 kuppia
Sijainti: Espoo, Espoonlahti (nouto esimerkiksi kaupunkikeskus Lippulaivasta)
Hinta: 10,oo Euroa
Kuvaus:
Verna mokkapannu, Uusi, vielä suljetussa pussissa.
Mokkapannu tai tuttavallisemmin mutteripannu jolla valmistat espressoa hienoksi jauhetusta tummapaahtoisesta kahvista. Alkuperäisen mutteripannun kehitti vuonna 1933 Alfonso Bialetti ja niitä valmistetaan edelleen hyvin pienin muutoksin. Mutteripannua valitessa ota huomioon, että Bialettin alkuperäiset mutteripannut valmistetaan alumiinista, joten ne eivät sovellu induktioliedelle. Mutteripannun koko kannattaa valita kahvinjuojien määrän mukaan. Yksi kupillinen mutteripannujen koossa vastaa 0,5dl valmista kahvia, joten 3 kupin mutteripannulla valmistat noin 1,5 dl kahvia.
Tekniset ominaisuudet
Tuotemerkki: Verna, Caffetiera Espresso
Valmistusmaa: Italia
Sarja: 3 kupin
Materiaali: Alumiini
Väri: Alumiini
Toimitus: Nouto tai lähetys (postikulut ostajalle)
Maksutavat: Käteinen, MobilePay tai tilisiirto
MMM
Moka Express-mutteripannu syntyi vuonna 1933 ja Alonso Bialettin luoma pannu on jo klassikko. Mutteripannu kuuluu jokaisen italialaisen keittiön vakiovarustukseen ja sillä onkin kätevä valmistaa erinomaista kahvia. Mutteripannulla valmistat voimakkaan täyteläisen kahvin, joka toimii hyvänä pohjana myös maitokahveille. Kokosimme yhteen parhaat vinkit, joiden avulla teet täydellistä kahvia mutteripannulla.
Näin valmistat herkullista kahvia mutteripannulla:
1. Täytä mutteripannun alaosa raikkaalla, kylmällä vedellä. Vedenpinnan tulisi jäädä juuri pannussa olevan venttiilin alapuolelle.
2. Täytä kahvisuppilo mutteripannulle sopivalla espressokahvilla (hieno jauhatus). Täytä suppilo aina täyteen kahvia, mutta älä paina kahvia liikaa kasaan. Kierrä mutteripannun yläosa tiukasti kiinni pohjaan.
3. Laita mutteripannu keittolevylle. Huomioi että keittolevyn lämpö voi hieman vaihdella riippuen liesityypistä (sähkö, kaasu, ei induktio) ja mutteripannun materiaalista. Levyn ei kuitenkaan tarvitse olla kuumimmalla asetuksella. Muutaman minuutin päästä kahvi alkaa nousta paineella kahviputkea pitkin ja pulppuaa pannun yläosaan.
4. Kun kahvintulo loppuu, kahvi on valmis juotavaksi! Ota keitin levyltä ja nauti erinomaisesta, täyteläisestä kahvista! Älä säilytä kahvia pannussa.
Kirjaudu sisään, jos haluat nähdä profiilin ja lähettää viestejä.
Kirjaudu sisäänIlmoituksen metatiedot
Viimeksi muokattu: 12.9.2024 klo 17.11 ・ Ilmoituksen tunnus: 12430869