Kuvagalleria
Anttonen & Vornanen: Lihansyöjien maa
Tuotteen kuvaus
Kunto: Hyvä
Taru Anttonen & Jukka Vornanen: Lihansyöjien maa
Alaotsikko: Miksi suomalaisten ruokavalion on muututtava
ISBN: 9789522644442
Kustantaja: Into
Kieli: Suomi
Painovuosi: 2016
Sivumäärä: 346.
Sidonta: Nidottu, pehmeäkantinen.
Kunto: Hyvä.
Muuta: Kansien nurkissa ja reunoissa pientä kulumaa
"Kasvanut syöpäriski, sydän- ja verisuonisairaudet ja kakkostyypin diabetes. Köyhtyvä luonto, metaanipäästöt, rehevöityvät vesistöt ja ahtaasti elävät tuotantoeläimet. Runsas lihansyönti on tikittävä aikapommi niin suomalaisten terveyden, ympäristön kuin eläintenkin kannalta. Silti suomalaiset syövät lihaa enemmän kuin koskaan. Miksi?
Kirjassa selvitetään, mitä uusin tutkimus paljastaa lihankulutuksen vaikutuksista terveydelle ja miksei lihankulutusta suitsita valtion taholta voimakkaammin. Miksi kasvisruuan vaatiminen päiväkodeissa tai kouluissa kuohuttaa, mutta lihansyönnin arvostelua monet pitävät kiusallisena? Kuka päättää, mitä suomalaiset syövät?
Vaikka suomalaiset ovat lihansyöjäkansaa, rantautui vegetarismikin maahamme jo 1800-luvun lopulla, jolloin kasvissyöntiä harrastettiin ensi sijassa terveydellisistä syistä. Mitä onkaan kasvissyönnin tiellä? Lihansyöjien maa nostaa lihansyönnin ongelmat ruokapöydälle."
Asiasanat: kirja, eläimet, luonto, ekologia, ympäristö, ravinto, ruokavalio, kasvissyönti, lihansyönti, eläinsuojelu, luonnonsuojelu, kestävä kehitys, ruokakulttuuri, terveys, ruokatuotanto, ruoantuotanto, ekologinen jalanjälki, ilmastonmuutos, resurssien käyttö, eläinten oikeudet, ruokahävikki, kestävä ruokavalio, ruokaketju, ruokaturva, lihateollisuus, eläintuotanto, lihan kulutus, ruokakasvatus, eläinten hyvinvointi, ekologinen ruokavalio, lihan terveysvaikutukset, eläinperäiset tuotteet, kasviperäiset tuotteet, ruoan eettisyys, ruokatottumukset, ruoantuotannon vaikutukset, ruoan valmistus, lihan vaikutukset ilmastoon, lihan korvaaminen, ruokahalun hallinta, ruokavalion vaikutukset terveyteen, lihansyönnin ympäristövaikutukset, ruokailutottumukset, lihan tuotanto, ruokavalion muutos, ruokakasvatus, lihan eettisyys, ruoantuotannon kestävyys, ruokatuotannon eettiset näkökulmat, lihan alkuperä, kasvisruoka, kasviperäinen ruokavalio, liha-alan vaikutukset, ruokatuotannon haasteet, lihan korvaaminen, lihantuotanto, kasvisruoan terveysvaikutukset, kasvisruokavalio, lihankulutus, lihankorvike, kasvissyöjä, lihanvalmistus, kasvipohjainen ruoka, lihatuotteet, Food Preferences, Meat Products, Meat Products adverse effects, Food Industry, liha, lihateollisuus, lihan, lihantuontanto, lihankultuus, tehotuotanto, tehomaatalous, hyvinvointi, terveys, etiikka, moraali, eettinen kulutus, eettisyys, eläinsuojelu, kotieläimet, lihantuotanto, luomutuotteet, ruokakulttuuri, ruokatottumukset, ravitsemus, suomalaiset, terveyshaitat, terveysvaikutukset, tuotantoeläimet, vegetarismi, ympäristökuormitus, ympäristövaikutukset, ympäristö, luonto, kestävä kehitys, ilmastonmuutos, luomu
Katso myös muut myynnissä olevat edulliset kirjat ja lehdet!
Kirjaudu sisään, jos haluat nähdä profiilin ja lähettää viestejä.
Kirjaudu sisäänIlmoituksen metatiedot
Viimeksi muokattu: 4.9.2024 klo 16.03 ・ Ilmoituksen tunnus: 2974248